O nama

Apartmani Kregar smješteni su u mirnom dijelu  malog mjesta Punat, u mirnoj i tihoj uličici, blizu same jezgre staroga djela. Svega na 300 m udaljenosti nalazi se mala šarolika tržnica, dva dućana i pekara, te za prvu jutarnju kavicu treba svega 5 minuta šetnje do obližnjih kafića na puntarskoj rivi. Isto toliko potrebno je za prošetati do morske obale, a do prvih prekrasnih plaža udaljenih cca 800m, potrebno je svega 10 minuta laganog hoda.

Obiteljska kuća Kregar sastoji se od dva apartmana površine 25 i 35 m2 smještenih na prvom i drugom katu kuće. Apartmani posjeduju dva parkirna mjesta. Svi su apartmani obnovljeni 2005. godine, te moderno opremljeni i klimatizirani. Sadrže SAT/TV, klima uređaj  i osim glavnog ležaja, prema potrebi i pomoćne ležajeve. Na zahtjev imamo i  prijenosni dječiji krevetić. Kućnji ljubimci su dobrodošli. Na terasi u prizemlju nalazi se roštilj za uživanje s društvom. S obzirom da su apartmani jedan iznad drugoga pogodno je i za dve obitelji koje planiraju zajedničko ljetovanje s potrebnom dozom intime. Oba apartmana kategorizirana su sa tri zvjezdice.

Osim klasičnog odmora za ljubitelje izležavanja na suncu, Punat je idealno mjesto za obitelji s djecom i mladih pa će između mnogobrojnih ljetnih aktivnosti koji se pružaju, ne sumnjamo svatko pronaći svoj interes. Oni malo hrabrijih i avanturisti koji vole aktivniji odmor bi se bez problema mogli upustiti u istraživanje podmorja ronjenjem ili istraživanje nadmorja Windsurfingom ili Parasaillingom. Za one nešto manje hrabre ili mlađe tu su Vodeni tobogan, Vožnja turističkim vlakićem po mjestu, Rolanje duž cijele obalne šetnice Punta i vožnja biciklom.

Ostale preporuke:

Obilazak otoka Krka i susjednih otoka jednim od mnogobrojnih brodića iz ponude

Obilazak otočića Košljun s samostanom

Tek 15ak km od Punta naalazi se raj za ljubitelje konja

Odbojka na pijesku

O mjestu

Sjeverna obala Jadrana, takozvani Kvarnerski zaljev obiluje brojnim pitoresknim zelenim otocima. Jedan od njih je i otok Krk. Na Na jugozapadnom dijelu otoka Krka, u jednoj od najzaštićenijih uvala Jadrana nalazi se mjesto Punat. Ovdje, u blagosti Mediterana i kontrastima plavog i zelenog žive gostoprimljivi ljudi kojima je klima podarila blagost naravi a kamen i more skrbnost i radišnost.

Saznajte više

Smještaj

Gornji, manji apartman uređen je u tipu studio apartmana i može primiti 4 osobe. Idelan je za par s malim djetetom.

Donji apartman veličine je 35 m2 i uređen je u tipu jednosobnog apartmana s dnevnim boravkom. Smješten je na 1. Katu kuće i ima malu tersu za ručavanje.

Saznajte više

Gdje se nalazimo?

Na vrh