Smještaj

STUDIO -Gornji, manji apartman uređen je u tipu studio apartmana i može primiti 4 osobe. Idelan je za par s malim djetetom. S njegove terase pruža se prekrasan pogled na more i prva jutarnja kava ili večernji zalazak sunca ostavljaju nezaboravan doživljaj. Apartman je klimatiziran i posjeduje SAT/TV i DVD player.

APARTMAN -Donji apartman veličine je 35 m2 i uređen je u tipu jednosobnog apartmana s dnevnim boravkom. Smješten je na 1. Katu kuće i ima malu tersu za ručavanje. Sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, male odvojene blagavaone i kuhinje, te wc-a. Na raspolaganju je bračni ležaj, te prema potrebi udoban francuski ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi. Prema potrebi imamo i prijenosni krevetić za bebe i manju djecu. Apartman je klimatiziran i posjeduje SAT/TV, DVD player i mikrovalnu pećnicu.

Kontaktirajte nas

O mjestu

Sjeverna obala Jadrana, takozvani Kvarnerski zaljev obiluje brojnim pitoresknim zelenim otocima. Jedan od njih je i otok Krk. Na Na jugozapadnom dijelu otoka Krka, u jednoj od najzaštićenijih uvala Jadrana nalazi se mjesto Punat. Ovdje, u blagosti Mediterana i kontrastima plavog i zelenog žive gostoprimljivi ljudi kojima je klima podarila blagost naravi a kamen i more skrbnost i radišnost.

Saznajte više

Smještaj

Gornji, manji apartman uređen je u tipu studio apartmana i može primiti 4 osobe. Idelan je za par s malim djetetom.

Donji apartman veličine je 35 m2 i uređen je u tipu jednosobnog apartmana s dnevnim boravkom. Smješten je na 1. Katu kuće i ima malu tersu za ručavanje.

Saznajte više

Gdje se nalazimo?

Na vrh